Uudiste arhiiv

Jaanuar (1)

05.01.2021

Unifiedpost on Fiteki uus nimi

Hea koostööpartner!

Fitek ühines Unifiedpost Groupiga 2019. aasta aprillis. Alates jaanuarist 2021 asume me tööle ühise nime all ning kõik Fiteki Euroopa üksused hakkavad kandma nime Unifiedpost. Eesti esinduse nimi on nüüdsest Unifiedpost AS.

Jõudude ühendamine Unifiedpost Groupiga lubab meil laiendada tootevalikut ja tutvustada uusi finantsprotsesside juhtimise ja automatiseerimise lahendusi üle kogu Euroopa.

Eestis jätkame uue nime all sama tiimiga ja teile juba tuttavate teenuste pakkumisega. Jätkuvalt keskendume äriprotsesse lihtsamaks ja kiiremaks muutvatele finantstehnoloogilistele lahendustele.

Meie büroo aadress ja telefoninumbrid on samad, samuti ei muutu meie ettevõtte äriregistrikood. Meie töötajate e-posti aadressid muutuvad järgmiselt:
eesnimi.perenimi@unifiedpost.com

Küsimuste korral võtke ühendust e-posti teenindus@unifiedpost.com vahendusel või helistage meie klienditeenindusele 6519 519

Juriidilise nime muudatust puudutava teatise saab alla laadida veebilingilt: https://www.arved.ee/public/Teatis_nimemuutusest_Unifiedpost_AS.asice


Lugupidamise ja parimate uue aasta soovidega
Andrus Kaarelson, Unifiedpost AS tegevjuht

andrus.kaarelson@unifiedpost.com

tel: 5680 0086

www.unifiedpost.ee