Uudiste arhiiv

Mai (1)

29.05.2019

Arved.ee saab värske välimuse ja sisu

E-arvete keskkond arved.ee uueneb, saades värske välimuse ja sisu. Pakume tänapäevast kasutajaliidest ning loome valmisoleku täiendavatele teenustele.

Alates 30.05.2019 muutub arved.ee avaleht ning avaneb võimalus tutvuda uueneva arved.ee e-arvete saatmise lahendusega. Samm on alguseks kogu arved.ee platvormi uuendamisele alates välimusest ja uuest logost ning lõpetades kogu tehnilise sisuga.

Senisele arved.ee teenusele saab ligi läbi uue avalehe menüü "E-arve tellimiseks. Lepinguline klient e-arve saatmiseks".

Uuele avalehele ilmub ka valik "Uus arved.ee e-arve saatmiseks". Viimane on e-arvete saatmise teenuse uus versioon, kuhu hakkame olemasolevaid kliente üle viima 2019 aasta teises pooles. Fitek AS võtab klientidega eraldi ühendust ja täpsustab tegevuskava.

Uuenev arved.ee e-arvete saatmise teenus on esialgu piiratud funktsionaalsusega. Võimalus on saata e-arveid Eesti avalikule sektorile, Eesti äriklientidele ning vajadusel ka e-postile. Puudub võimalus saata e-arveid panka ning ka failiga laadimine ei ole lubatud. Teenus on uutele klientidele tasuta, kuni avanevad samad võimalused, mida saavad kasutada kliendid, kes on liitunud senise arved.ee e-arvete saatmise teenusega.

E-arved soodsamaks

Alates 1.06.2019 kehtib arved.ee teenusele uus hinnakiri. E-arvete saatmine e-mailile, Eesti e-arve võrgustikku ja välisriikidesse on tasuta. Kehtima jääb senine teenuse kuutasu ning e-arve teenustasu panka saatmisel.

Küsimuste korral palume pöörduda info@arved.ee.

Teie Arved.ee tiim

Veebruar (1)

11.02.2019

Arved.ee - pangalinkide kaudu autentimise muudatus

Hea Klient

Anname Teile teada, et seoses paroolikaartide kasutamise lõppemisega pankades, sulges arved.ee pangalinkide kaudu autentimise võimaluse alates 11.02.2019

Sisenemine arved.ee lehele toimub edaspidi ID-kaardi, Mobiil-ID või Smart-ID abil.

Loodame Teie mõistvale suhtumisele ja vabandame võimalike ebamugavuste pärast!

Lugupidamisega
Fitek AS
www.fitek.ee
www.arved.ee