Uudiste arhiiv

Mai (1)

04.05.2018

Serverite üleminek uuele platvormile

Hea Klient

Anname teada, et seoses serverite üleminekuga uuele platvormile ajavahemikul 17.05.2018 - 20.05.2018 on arved.ee teenuste toimimine häiritud. Juhime Teie tähelepanu sellele, et antud ajavahemikul ei ole võimalik arvete edastamine ning samuti puudub ligipääs arhiivile. Palume Teil oma tööde planeerimisel teenuse katkestusega arvestada ning mitte teostada arved.ee-ga seonduvaid tegevusi antud ajavahemikul, ette tänades.

Loodame Teie mõistvale suhtumisele ja vabandame võimalike ebamugavuste pärast!

Lugupidamisega
Fitek AS
www.fitek.ee
www.arved.ee


Dear Client

Between May 17th 2018 and May 20th 2018 we are performing major infrastructure upgrades to servers. During this upgrade arved.ee services will be unavailable. As everything will be temporarily turned off please take it into account and please do not use the site during this period.

We will do our absolute best to perform this operation as fast as possible and we apologize for any inconvenience!

Sincerely
Fitek AS
www.fitek.ee
www.arved.ee

November (1)

22.11.2018

E-arvete rändlusega liitus uus operaator Amphora

Alates 22.11.2018 on võimalik saata Fiteki klientidel e-arveid Amphora klientidele ning ka vastupidi - Amphora klientidel on võimalik saata e-arveid Fiteki klientidele. Amphora kanalisse liiguvad Fiteki müüjate e-arved analoogselt teiste B2B kanalitega, millesse täna arveid saadetakse (näiteks Fitek Premium).

E-arvete adresseerimiseks kasutatakse maksja registrikoodi.
E-arveid antud kanalisse saadetakse vaid vastuvõtja soovil.

Meeldivat koostööd soovides,
Teie Fitek AS